Welkom in het huis van jouw thuis


Verkoop slim! Verkoop met Immo Lietaer

Verkoop slim! Verkoop met Immo Lietaer

Op naar een nieuwe thuis? Immo Lietaer staat voor jou klaar! Of je nu volledige ontzorging wilt of zelf de touwtjes in handen houdt, wij bieden het correcte advies en praktische ondersteuning. Laat ons je helpen bij de volgende stap naar jouw droomhuis!

Benieuwd naar onze aanpak?
Bezoekdag plannen? Laat het weten!

Bezoekdag plannen? Laat het weten!

Op zoek naar dé match tussen verkoper en koper? Onze bezoekdagen zijn dé sleutel! Kandidaat-kopers worden tijdens een rondleiding volledig geïnformeerd over jouw pand. En leuk weetje: na zo'n dag wordt er vaak enthousiast geboden! Ontdek de kracht van onze bezoekdagen bij Immo Lietaer.

We helpen je graag!
Makelaar worden? Join team Immo Lietaer

Makelaar worden? Join team Immo Lietaer

Jij, de makelaar die passie ademt, bent precies wat we nodig hebben! Immo Lietaer staat te popelen om ons team te versterken met een ervaren expert zoals jij. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij Immo Lietaer en laten we samen successen boeken!

Ontdek onze vacatures!
Ontvang gratis schatting

Ontvang gratis schatting

Op het punt om je huis te verkopen? Een vlotte verkoop begint met een realistische schatting! Bij Immo Lietaer voeren we deze service gratis en vrijblijvend voor je uit. Ontdek hoe we samen jouw verkoop tot een succes kunnen maken!

Neem gerust contact op
Jij als eerste op de hoogte

Jij als eerste op de hoogte

Wil jij de primeur krijgen van ons nieuwste aanbod? Schrijf je nu in en deel jouw zoekcriteria met ons. Of nog beter, volg het Whatsapp kanaal van onze makelaars!

Hou me op de hoogte
Win met Immo Lietaer!

Win met Immo Lietaer!

Zin om te investeren met een win-win? Duik in vastgoed op maat van jouw budget. Niet alleen maandelijkse huurinkomsten, maar ook een mooie opbrengst bij herverkoop. Let's make your money work, samen met Immo Lietaer!


Over ons