Wonen en genieten, door de meerwaarde die wij jou bieden.

Waarom wonen én genieten met Immo Lietaer

Kwaliteit boven kwantiteit is onze visie.
Een woning verkopen is gebaseerd op de traditionele waarden van volle vertrouwen en eerlijkheid.
En dit bewijzen wij al meer dan 30 jaar lang.


Verkopen op de manier die bij jou past!

ONS AANBOD IN SPANJE

Nieuws

3-10-2022

Maatregelen huurindexatie sinds 1 oktober 2022

Als de verhuurder beschikt over een EPC met label A+, A, B en C mag er maximaal aan 100% geïndexeerd worden. In dat geval verandert er dus niets. Als de verhuurder beschikt over een EPC met label E of F mag er niet geïndexeerd worden. Als de verhuurder beschikt over een EPC met label D mag er maximaal aan 50% geïndexeerd worden. Als de huurder geen EPC heeft mag er niet geïndexeerd worden.
10-9-2022

Het asbestattest komt eraan

Op 23 november is het zover. Vanaf dan moet er naast het EPC, bodemattest, rapport elektrische keuring, de stedenbouwkundige inlichtingen en het postinterventiedossier ook een asbestattest worden afgeleverd bij de verkoop van je huis of appartement. Dat wil zeggen, enkel als je huis of appartement is gebouwd voor 2001. Voor alle recentere gebouwen is het asbestattest niet nodig.
--

Vanaf januari '22 verplicht schattingsverslag bij aankoop

Ga je op huizenjacht? Vanaf volgend jaar moet je voordat je een hypothecaire lening kan afsluiten, verplicht de waarde van de woning laten schatten. Verder lezen
--

kantoor Kortrijk : nieuwe openingsuren

Ons kantoor te Kortrijk K. Albertstraat 68 (tussen station en gerechtshof) is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 12u30 of op afspraak. De koffie staat klaar!
--

EPC : nieuwe wetgeving

We gaven het al eerder mee: vanaf 1 januari 2022 komen bij de verkoop van een woning of appartement enkel nog EPC’s in aanmerking die zijn opgemaakt vanaf 1 januari 2019. Bij de verhuur van woningen blijft een EPC van voor 2019 wel bruikbaar.

Klanten vertellen