Wonen en genieten, door de meerwaarde die wij jou bieden.

Wonen en genieten, door de meerwaarde die wij jou bieden.

Over ons

Immo Lietaer laat je wonen én genieten

Immo Lietaer is een gevestigde waarde door jarenlange ervaring met een reputatie gebouwd op eerlijkheid en vertrouwen. Kwaliteit boven kwantiteit is onze visie. Een woning verkopen is gebaseerd op de traditionele waarden van volle vertrouwen en eerlijkheid. En dit bewijzen wij al meer dan 30 jaar lang. Kom kennismaken!

Gratis schatting

Gratis schatting

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Immo Lietaer voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies. 

Neem gerust contact op
Hou me op de hoogte

Hou me op de hoogte

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Hou me op de hoogte
Verkopen met Immo Lietaer

Verkopen met Immo Lietaer

Kom hier meer te weten over onze goede service en onze uitgekiende aanpak. Bekijk hier ook een greep uit ons verkocht aanbod en lees wat onze klanten zeggen over ons.

Over ons
Zelf verkopen

Zelf verkopen

​Wij bieden jou een op maat gemaakt pakket aan waarmee we je 7/7 bijstaan. Onder andere zoals een strategisch marketingsplan opgesteld door ons marketingsteam en alle nodige administratieve taken.

Benieuwd naar onze aanpak?
Bezoekdag organiseren

Bezoekdag organiseren

Als eigenaar kan je overwegen om een bezoekdag te laten doorgaan in jouw eigendom. Die dag wordt vooraf besproken met je makelaar die uiteraard de rondleiding zal geven. Zelf kan jij kiezen of je die dag aanwezig wilt zijn of niet.

We helpen je graag!
Wij werven aan

Wij werven aan

Droom jij van een job binnen de vastgoedsector? En wil je graag binnen een jong en dynamisch team werken? Dan wordt jij misschien onze nieuwe collega. Bel of mail ons en we ontmoeten je graag bij ons op kantoor.

Contacteer ons!

Ons laatste nieuws