Immo Lietaer laat je wonen en genieten

Mensen een thuis geven die echt bij hen past: dat is de dagelijkse drive van Immo Lietaer. Eerlijkheid, vertrouwen en een persoonlijke aanpak vormen ons DNA. Het resultaat van jarenlange toewijding? Een goede reputatie en een sterke verwevenheid in de lokale immomarkt. Met elke verkoop als bekroning.

Ontmoet je makelaar! 

Het jonge, dynamische team van Immo Lietaer staat klaar met een ijzersterke service en een onwrikbaar geloof in de juiste thuis voor elke klant. Erkend vastgoedmakelaar Tamara Lietaer richtte het kantoor op, na enkele jaren ervaring in een topkantoor aan de kust. Het team, de ambities en het portfolio groeit sindsdien gestaag verder. 

We staan voor je klaar. 

Tamara

Passie en kennis delen. Het zijn de favoriete bezigheden van Tamara, naast de perfecte match zoeken tussen klanten en woningen, uiteraard. Samen met haar team zette ze haar familienaam op de kaart van de West-Vlaamse vastgoedsector. Als kind bouwde ze al huisjes met wasspelden, steentjes en schelpen. Vandaag zoekt ze jouw droomwoning in een boeiende markt. 

Kimoura

Elke dag brengt Kimoura haar glimlach en haar Franse bulldog Oskaar mee naar kantoor. Met een makelaar als mama en een vader in de bouwsector stond een immocarrière voor haar in de sterren geschreven. Sinds 2017 legt ze haar hart in haar job bij Immo Lietaer. 

Issey

Wat Issey doet, doet ze met een diepgewortelde passie. Of ze nu klanten een nieuwe thuis bezorgt of culinair verwent vanuit haar foodtruck. Bij Immo Lietaer vond ze een job met de perfecte afwisseling, uitdaging en voldoening van tevreden (ver)kopers. Issey heeft onder meer de vingers aan de knoppen van de socialmediakanalen. Likes en shares? Heel graag! 

Simon 

Op het voetbalveld in Heestert, als klant bij de lokale horeca of als gemotiveerd makelaar bij Immo Lietaer: Simon geeft altijd het beste van zichzelf. Na een stage onder de vleugels van Tamara had hij de smaak te pakken. In 2021 vervoegde hij het kantoor. 

Jouw vastgoeddroom op de rails? Kom eens langs of bel ons op 056 51 22 22. 

Ons team

Tamara Lietaer
Tamara Lietaer
Kimoura Ameye
Kimoura Ameye
Simon Buyssens
Simon Buyssens
Issey Ameye
Issey Ameye