Ontmoet onze makelaars! 

Hier is Immo Lietaer aangedreven door een jong en wervelend team. Wij zijn er voor jou, waar we mensen niet zomaar een huis geven, maar een thuis dat perfect bij ze past.

Dus, waar wacht je nog op? Wij zijn er om jou te ondersteunen, te begeleiden en om de perfecte woning voor jou te vinden. Contacteer jouw makelaar vandaag nog!

We staan voor je klaar. 


Tamara

Passie en kennis delen. Het zijn de favoriete bezigheden van Tamara, naast de perfecte match zoeken tussen klanten en woningen, uiteraard. Als kind bouwde ze al huisjes met wasspelden, steentjes en schelpen.

Erkend vastgoedmakelaar Tamara Lietaer richtte het kantoor op, na enkele jaren ervaring in een topkantoor in Knokke. Samen met haar team zette ze haar familienaam op de kaart van de West-Vlaamse vastgoedsector. . Vandaag zoekt ze jouw droomwoning in een boeiende markt. 

Kimoura

Elke dag brengt Kimoura haar glimlach en haar Franse bulldog Oskaar me naar kantoor. Met een makelaar als mama en een vader in de bouwsector stond een immocarrière voor haar in de sterren geschreven. Sinds 2017 legt ze haar hart in haar job bij Immo Lietaer.

Issey

Ontmoet Issey, een avontuurlijke ziel die met haar rugzak de wereld verkent op plekken waar de surfgolven rollen. Bij Immo Lietaer (dus een echt familiekantoor) vindt ze de perfecte balans tussen uitdaging en voldoening en met de vingers aan de knoppen van de socialmediakanalen. Likes en shares? Heel graag!

Simon 

Op het voetbalveld in Heestert, als klant bij de lokale horeca of als gemotiveerd makelaar bij Immo Lietaer: Simon geeft altijd het beste van zichzelf. Na een stage onder de vleugels van Tamara had hij de smaak te pakken. In 2021 vervoegde hij het kantoor. 

Kimberly

Na een buitenlandse carrière heeft Kimberly haar echte passie gevonden in de vastgoedsector. En deze passie wil ze volledig laten ontplooien in het dynamische familiekantoor Immo Lietaer. Leergierig en correct, zijn de eigenschappen die bij Kimberly passen. Voor ontspanning kan je haar vinden op een terrasje met vrienden en familie, alsook in de natuur voor een stevige wandeling met haar trouwe viervoeters.


Jouw vastgoeddroom op de rails?

Spring eens binnen of nog beter bel ons


Ons team

Tamara Lietaer
Tamara Lietaer
Kimoura Ameye
Kimoura Ameye
Simon Buyssens
Simon Buyssens
Issey Ameye
Issey Ameye
Kimberly Bouguernine
Kimberly Bouguernine