Je woning verkopen, samen met je makelaar

Maximale betrokkenheid en eigen inbreng bij de verkoop van je woning, met advies en ondersteuning van een professioneel makelaarsteam. Het kan. Bij Immo Lietaer bepaal je zelf je eigen inbreng in het verkoopproces.  W

Zelf je huis verkopen

Je huis of appartement heeft een belangrijke rol gespeeld in je leven. Misschien ben je net daarom graag persoonlijk betrokken bij de zoektocht naar een nieuwe bewoner. Geef je kandidaat-kopers het liefst zelf een rondleiding in je pand? Vind je persoonlijk contact en een goede klik cruciaal? We vormen graag een tandem, waarbij jij de touwtjes mee in handen houdt en wij je optimaal ondersteunen. 

De meerwaarde van een makelaar

Vastgoed verkopen is een aparte stiel. Je komt dus maar beter voorbereid aan de start. 

Daarvoor is begeleiding en advies van Immo Lietaer de ideale hefboom. Zo reken je onder meer op de visibiliteit van je pand via onze kanalen en stellen we graag een marketingplan op om een zo groot mogelijk en tegelijk gericht publiek te bereiken. Dat is besparen op makelaarskosten en toch genieten van professionele tools, zoals: 

  •  advertenties op onze social media
  •  afhandeling van de administratie
  •  begeleiding tijdens onderhandelingen 
  • ...

Liever helemaal zonder zorgen?

Uiteraard leg je de verkoop van je pand evengoed volledig in de ervaren handen van onze makelaars. Dan leiden en begeleiden we je verkooptraject van a tot z. Voor een vlot en zorgeloos verloop. Het enige wat jij moet doen, is op je beide oren slapen. 

Neem contact op.