3 casco handelspanden in centrum Kortrijk, nieuwbouwproject D'Oude Vesting

Jan Palfijnstraat 0, 8500 Kortrijk

Te Koop: Casco Handelspanden in Nieuwbouwproject D'Oude Vesting

We zijn verheugd om drie ruime casco handelspanden te koop aan te bieden in het prachtige nieuwbouwproject genaamd D'Oude Vesting.

Deze residentie is gelegen in het bruisende hart van centrum Kortrijk en biedt een ideale locatie voor ondernemers die willen profiteren van een levendige omgeving met veel potentieel.
De handelspanden bevinden zich op de begane grond van het gebouw en genieten van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Met een minimale handelsoppervlakte van 104m² en een maximale handelsoppervlakte van 281m², bieden ze voldoende ruimte voor diverse commerciële activiteiten.

Een opvallend kenmerk van deze handelspanden is de overvloed aan natuurlijk lichtinval. Grote ramen zorgen voor een heldere en uitnodigende sfeer, waardoor uw toekomstige zaak optimaal kan floreren.

D'Oude Vesting is niet alleen een commercieel project, maar ook een residentieel complex met 18 moderne appartementen. Elk handelspand heeft een uniek ontwerp en onderscheidt zich in hoogte, diepte en identiteit. Dit biedt u de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken en een unieke winkelervaring te creëren die aansluit bij uw visie.

De ligging van dit nieuwbouwproject is een van de grootste troeven. Het bevindt zich in het hart van centrum Kortrijk, waardoor u kunt profiteren van een constant stromend klantenbestand. Omringd door andere winkels, restaurants en openbare voorzieningen, zult u merken dat dit de ideale plek is om uw bedrijf te vestigen en te laten groeien.

Of u nu een nieuwe onderneming wilt starten of uw huidige zaak wilt uitbreiden, deze casco handelspanden bieden een fantastische kans om uw commerciële dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die D'Oude Vesting te bieden heeft.

Let op: de handelspanden worden casco verkocht, wat betekent dat u de vrijheid heeft om de ruimte naar eigen wens in te richten en af te werken.

Casco 1 = 224.400 euro
Casco 2 = 205.980 euro
Casco 3 = 337.120 euro
 

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.