Investeringsvastgoed op jouw maat

Investeren in vastgoed is kiezen voor een stabiel, zeker en mooi rendement. Je wil een huis of appartement kopen voor verhuur maar weet niet waar te beginnen? Immo Lietaer geeft je professioneel advies en zoekt een geschikt pand op maat van jouw budget en jouw wensen. Zo haal je het maximale uit je vastgoedinvestering. 

Waarom investeren in vastgoed? 

Je wil geld beleggen, zonder grote risico’s? Als particulier is beleggen in vastgoed je beste garantie op een mooie opbrengst. Aandelen fluctueren erg in prijs en rentes op de bank zijn nog steeds laag. Het verhuren van vastgoed daarentegen biedt je een stabiel rendement. Bovendien behoudt je huis of appartement ook zijn waarde. Beslis je om opnieuw te verkopen, dan recupereer je je investering dus. 

Beleg in vastgoed dat bij je past 

Bij Immo Lietaer reken je op een brede waaier aan huizen en appartementen, in diverse prijsklassen. Investeren in vastgoed kan dan ook met een beperkt of een groter budget. Het komt erop aan het passende investeringsvastgoed uit te kiezen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Onze experts helpen je graag verder. Samen beantwoorden we vragen als: 

  • Welk budget wil je investeren?
  •  Hoe ben je zeker van een snelle verhuur?
  • Welk rendement mag je verwachten van elke optie?
  • Is nieuwbouw of een ouder pand de beste keuze voor jou? 
  • ... 

Beleggen in onroerend goed? We staan voor je klaar. 

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.