Ben jij een vroege vogel die het huisje wilt inpalmen?

De Early Birds Formule

In deze formule worden woningen aangeboden waarbij er éénmalig een bezoekmoment plaats vind. Kandidaat-kopers en geïnteresseerden kunnen het verkoopdossier en de woning grondig bekijken.
Is dit de woning waar zij naar op zoek gaan, dan kan een bod uitgebracht worden onder gesloten omslag. De verkoper zal na afloop van het Early Bird moment de biedingen bekijken en beslissen over te gaan tot verkoop met de kandidaten met de beste voorwaarden.
Vooraf gaande aan een Early Bird moment ken je de minimum prijs

Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.

Alle gegevens, zoals de door de verkoper aangestelde notaris, de minimumprijs, enz worden meegedeeld op de presale dag! 

Hebt u interesse om uw eigendom op deze manier TE KOOP te stellen en zo te genieten van een snelle en efficiënte verkoop aan de beste prijsContacteer een medewerker en wij komen graag een keer bij u langs voor een gratis waardebepaling en bekijken samen of deze formule ook voor uw eigendom interessant kan zijn!